Remek színvonalú mérkőzésen maradt alul csapatunk a labdarúgó NB III rangadóján a listavezető, ETO FC Győr otthonában.
A mérkőzés elején nem az történt a pályán, amit a mieink elterveztek. A hazaiak egyből támadóan léptek fel, melynek már a mérkőzés második percében meglett az eredménye, miután Magasföldi talált Balogh kapujába, A gól okozta sokkból nehezen ébredtünk és Zamostny rövid időn belül kétszer is a hálónkba talált, szerencsére, mindkétszer lesről tette ezt, így maradt az egygólos hazai vezetés.

A gólt követően éledezni kezdett csapatunk: a 26. percben Hanzl szöglete után Tölgyesi fejelt a jobb kapufa mellé. Aztán Skriba tizenhét méteres lövését hárította Kunsági. A 29. percben Pál húzott el a jobboldalon, beadását Lőrinczy 14 méterről fölé vágta. A 33. percben Csemer 17 méterről tüzelt, Kunsági védte a lövést.

A 43. percben Lőrinczy, Tölgyesi összjáték után utóbbi 10 méterről a jobb sarokba helyezett, 1:1.

Kettős cserével frissítette csapatát Bekő Balázs, ettől felgyorsult a hazaiak játéka. Ennek ellenére az 50. percben a a mieink előtt adódott lehetőség, a kaputól 17 méterre megítélt szabadrúgást Hanzl a jobb kapufa mellé lőtte.

Az 52. percben büntetett a hazai együttes: gyors hazai kontránál Szabó Lukas húzott el a baloldalon, beadását Szimcso estében a kapu bal oldalába lőtte, 2:1.

Az 58. pecben növelte előnyét a hazai csapat: Szabó Lukas. a 16-os sarkánál 15 méterről bombázott a bal felső sarokba, 3:1.

Változatos volt a játék, Tölgyesi fejese, majd Csizmadia lövése tévesztette el a célterületet.

A 74. percben baloldali támadásnál Szabó Zs.-t buktatták a 16-oson belül, a büntetőt a sértett értékesítette, 3:2.

Öt perc múlva, Magasföldi eldöntötte a három pont sorsát. A kaputól 20 méterre megítélt szabadrúgást a bal alsóba lőtte, 4:2.

A hátralévő időben a csereként beállt Kovács Gábor próbálkozott kétszer is.

A nyugati csoport rangadóján színvonalas mérkőzést játszott csapatunk a listavezető otthonában. Mindkét félidőben az első 20-25 percben a győriek játszottak fölényben, ezt pedig gólokra tudták váltani. Összességében megérdemelten maradt a három pont Győrben.

ETO FC Győr -FC Ajka 4:2 (1:1)

Győr, 1500 néző. Jv.: Dolnegó B. ETO FC Győr: Kunsági – Vadász, Nagy Á., Gygagya, Varga R. – Magasföldi (Medgyes), Csizmadia, Kulcsár (Tajthy)- Szimcso, Zamostny B., Beliczky (Szabó L.). Edző: Bekő Balázs.

FC Ajka: Balogh M. – Valogh, Pál, Pákai, Kovács Ge. – Fodor (Szabó Zs.), Tölgyesi, Hanzl, Csemer – Lőrinczy (Kovács Gá.), Skriba, Major (Kozma). Edző: Bücs Zsolt.

Gólszerzők: Magasföldi (2), Szabó L., Szimcso, ill. Szabó Zs., Tölgyesi V.

Bücs Zsolt: – Gyorsan bekapott gól megfogott minket, majd magunkhoz térve sikerült egyenlíteni. Ebben az időszakban kifejezetten jól játszottunk. A második játékrészben a győri kispadról jól levezették a meccset, különben gratulálok a hazaiaknak, megérdemelten nyertek.

Eseménynaptár

2018 június

hét ked sze csü pén szo vas
1
2
  • U15: FC Ajka - Csornai SE
  • U14: FC Ajka - Csornai SE
3
  • U19: Lurkó UFC - FC Ajka
  • 6. Régiós U11/U13 kiemelt "B" torna
  • U17: Lurkó UFC - FC Ajka
  • FC Ajka - Dunaharaszti MTK
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Partnereink
Jelenlegi látogatók száma : 0
Mai látogatók száma : 3