Az NB III. Nyugati csoportjának 14. fordulójában a BKV Előre együttesét fogadta csapatunk. Rozmán László vezetőedző egyedül Krebsz Mátéra nem számíthatott válogatottbeli elfoglaltsága miatt, így a Pokorni – Köles, Pákai, Graszl, Juhász – Nagy E., Köles – Kalász, Illés, Vallejos – Horváth Péter összeállításban küldte pályára csapatát.

A mieink rögtön magukhoz ragadták az irányítást, több támadást is vezethettünk, az első lehetőség mégis a vendégek előtt adódott, Huller lőtt fölé öt méterről. A 13. percben Kalász mozgott középre a kapu elé, pontos labdát kapott, de hosszan vette át mellel, így odalett a helyzet.

A 18. percben megszerezte a vezetést csapatunk: a bal oldalon Vallejos lépett meg, majd gurított vissza Horváthnak, aki átívelt a másik oldalra, Köles középre adása a kapuba került, 1:0.

Továbbra is fölényben játszott csapatunk. A 28. percben Pákai indította a jobb oldalon Kölest, aki ismét remekül adott be, ám a játékszer érintés nélkül gurult el a kapu előtt. Nem sokkal később a másik oldal volt játékban, Vallejos beadása után nem tudtak tisztázni a védők, Kovács Gergő ollózott mellé. Védőnknek az esetet követően kiugrott a válla, ami után kórházba kellett szállítani, majd a vizsgálatokat követően megműtötték Gergőt, akinek ezúton is jobbulást kívánunk. A 31. percben Horváth Péter szerezhetett volna gólt, közeli lövését előbb blokkolták, majd a kapus hárított.

A szögletet követően megdupláztuk előnyünket: Vallejos beadását Graszl fejelte senkitől sem zavartatva hat méterről a hosszúba. 2-0

Nagy Krisztián beállása után azonnal betalálhatott volna, hiszen első labdaérintésénél fejese alig kerülte el a kaput.

Csapatunk voltaképpen azt csinált a pályán, amit akart, a 41. percben Nagy K. került közel újra a gólszerzéshez.

Akadt azért lehetőségük a fővárosiaknak is, Csepregi fejese nem sokkal ment el a bal kapufa mellett.

A második játékrész elején kapujához szögezte ellenfelét csapatunk, Köles lövése a kapufáról pattant ki.

Az 53. percben egy formás támadás végén Nagy tűzte kapura a labdát, Horváth nagyot védett. A BKV Előre támadójátéka továbbra is nagyon gyenge volt, együttesünknek nem okozott különösebb gondot az akciók elfojtása.

A 64. percben Szabó és Vallejos játszott össze, előbbi lövését Horváth hárította. Három perccel később Miklósvári fejesét védte szépen Pokorni. A 72. percben Huller kapott jó labdát a jobb oldalon, kissé kisodródva lőtt, alig tévesztett célt a hosszún.

Az utolsó negyedórában több lehetőség is adódott csapatunk előtt, de újabb találatot már nem sikerült szereznünk.

Rozmán László: Az első félidőben fölényben játszottunk, és megnyugtató előnyt szereztünk. A második játékrészben ellenfelünk megmutatta igazi arcát, kiegyenlítettebb lett a játék. Ezzel együtt további gólokat lőhettünk volna, sajnos nem sikerült, de a lényeg, hogy győztünk.

Következő mérkőzés
Eseménynaptár

2018 október

hét ked sze csü pén szo vas
1
2
3
4
5
6
7
  • FC Ajka- Érdi VSE
8
9
10
11
12
13
14
  • Csepel FC - FC Ajka
15
16
17
18
19
20
21
  • FC Ajka - BKV Előre
22
23
24
25
26
27
28
  • Andráshida LSE - FC Ajka
29
30
31
  • Magyar Kupa: Lipót Pékség SE - FC Ajka
Partnereink
Jelenlegi látogatók száma : 2
Mai látogatók száma : 88