Az NB III. Nyugati csoportjának 16. fordulójában Csornán vendégszerepelt csapatunk. A mieinknek mindenképpen nyerni kellett ahhoz, hogy megelőzzék, vagy legalább tartsák minimális 1 pontos hátrányukat az éllovasokkal szemben.

Rozmán László vezetőedző sérülés miatt nem számíthatott Graszl és Kovács játékára sem, így a Pokorni – Krebsz, Pákai, Köles, Csemer – Nagy E. – Kalász, Vallejos, Illés, Major – Nagy K. kezdő tizenegyet küldte pályára szakvezetőnk.

A mieink az első félidőben erős széllel szemben játszottak. A második percben Kalász 16-os oldalvonaláról elvégzett szabadrúgása kötött ki az oldalhálóba, majd ezt követően Vallejos lőtt 17 méterről fölé. A másik oldalon a 11. percben Serfőző jobb oldali beadása okozott gondot. A 14. percben Kerékgyártó lövését blokkolta Pákai.

Cspatunk egyetlen szép megmozdulása a 26. percben történt, Nagy K. két remek csel után 14 méterről lőtt, Keserű bravúros vetődéssel hárított. A 31. percben Vallejos kapu elé lőtt szabadrúgását Pákai helyezte kapu fölé.

A másik oldalon Simon előtt adódott volna lehetőség, ha a 16-os vonalánál le tudta volna kezelni a beadást.

A 38. percben Czanik buktatásáért megítélt szabadrúgást Füredi 28 méterről a bal felső sarokba lőtte, 1:0.

A félidőben Majornak volt még egy próbálkozása, a hazaiak kapusa azonban könnyedén hárított.

A 48. percben az ajkaiak közül többen is lövésre vállalkozhattak volna, végül Vallejos csúnyán mellé helyezett. Ezután Major rossz passzán halt el kecsegtető vendégtámadás.

Egyre többet volt a hazaiaknál a labda. Az 51. percben Serfőző 14 méteres próbálkozását kellett Pokorninak védenie. Egy óra elteltével Major kapott jó indítást, támadónk a kapust kicselezte, kisodródott helyzetből azonban nem sikerült kapuba találnia.

A 69. percben Krebsz megkapta második sárga lapját, így őt kiállította a játékvezető.  A 75.  és a 82. percben is kecsegtető helyről végezhettünk el szabadrúgást, de előbb Csemer, majd Nagy K. lőtt csúnyán kapu mellé.

A hátralévő időben Pokorninak Czanik szabadrúgását kellett hárítania, Horváth Péter 14 méteres lövése pedig nem találta el a kaput.

Őszi leggyengébb játékát nyújtotta csapatunk, amely így 4 pontos hátrányt összeszedve, 3. helyen tölti a téli szünetet.

Rozmán László: Nehéz most bármit is mondani, sem játékban, sem mentalitásban nem tudtunk felnőni ahhoz a feladathoz, amellyel ezt a mérkőzést meg lehetett volna nyerni.

Következő mérkőzés
Eseménynaptár

2018 július

hét ked sze csü pén szo vas
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
  • FC Ajka - MOL Vidi FC II.
12
13
14
  • Credobus Mosonmagyaróvár - FC Ajka
15
16
17
18
  • ETO FC Győr - FC Ajka
19
20
21
  • Csákvár - FC Ajka
22
23
24
25
  • FC Ajka - Iváncsa
26
27
28
29
30
31
Partnereink
Jelenlegi látogatók száma : 4
Mai látogatók száma : 229