2024.04.25.
FelnőttHírek

Vasárnap Komáromba látogatunk

Az NB III. Nyugati csoportjának 22. fordulójában Komáromban vendégszerepel csapatunk. A találkozó játékvezetője Horváth Patrik lesz, az asszisztensi feladatokat Kulman Tamás és Ország Péter látják el.

A mienk az előző fordulóban magabiztosan, 4-0 arányban nyerni tudtak a Sárvár FC ellen, így Schindler Szabolcs csapata továbbra is  magabiztosan, 10 ponttal vezeti  a bajnokságot az Érdi VSE előtt.
A Komárom a remek őszi szereplése után tavasszal megtorpant, hiszen eddigi 5 mérkőzésükből 4-et elvesztettek, de ez nem szabad, hogy megtévessze csapatunkat, hiszen ellenfelünk tele van rutinos, NB 1-et is megjárt játékosokkal, így biztosan nem vár könnyű mérkőzés együttesünkre.

Schindler Szabolcsnak ezúttal eltiltottal nem kell számolnia és a sérültek gyógyulása is jó ütemben halad, így úgy néz ki, hogy Pavlitzky Balázson kívül mindenki harcra kész lesz a hétvégi összecsapáson. Mint azt már korábban írtuk Pavlitzky az MTK Budapest U19 elleni edzőmérkőzésen szenvedett térdszalag-szakadást, Tatán pedig a mai napon a műtétére is sor kerül, ami után majd megkezdheti rehabilitációját. Jobbulást kívánunk neki.

A találkozó vasárnap 16 órás kezdettel kerül megrendezésre a komáromi Molaji Sporttelepen.