2024.03.28.
FelnőttHírek

Magyar Kupa: a Debreceni VSC következik

Véget ért csapatunk számára a téli szünet, hiszen a holnapi napon 18.30-as kezdettel a Debreceni VSC csapatát látjuk vendégül az ajkai Városi Sportcentrumban. A találkozó játékvezetője Bogár Gergő lesz, az asszisztensi feladatokat Becséri Gergely és Baghy Csaba látják el.

Csapatunk az előző fordulóban nagy meglepetésre Nagy Krisztián és Horváh Péter góljával 2-1 arányban legyőzte az elsőosztályú MTK Budapest csapatát, míg a Debreceni VSC a Vasas FC otthonában tudta kivívni a továbbjutást, miután 2-1 arányban nyerni tudott a fővárosban.

Schindler Szabolcsnak eltiltottal nem kell számolnia a mérkőzésen, sérülés miatt azonban biztosan nélkülöznie kell Oláh Lászlót és Bonivárt Eriket is. A téli átigazolási szezonban 3 új játékos érkezett csapatunkhoz (Harsányi Zoltán, Csaba Dániel és Keresztes Krisztián) kérdés, hogy vezetőedzőnk valamelyik új szerzeményünknek bizonyítási lehetőséget ad-e a holnapi kupamérkőzésen.

Kérünk minden szurkolót, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel időben érkezzen a mérkőzésre, illetve aki teheti elővételben váltsa meg belépőjegyét a találkozóra.

Jegyvásárlás: 2019.02.19. 15 óráig az ajkai Városi Sportcentrum FC Ajka irodájában (ezután már csak a jegypénztárakban lesz lehetőség jegyvásárlására.)