2024.04.19.
FelnőttHírek

Új igazolásaink

Mint azt már korábban is írtuk, csapatunkhoz a nyáron 4 új labdarúgó érkezett, akiket az alábbiakban részletesebben bemutatunk szurkolóinknak.

Kenderes Zoltán a Szolnoki MÁV FC csapatától érkezett hozzánk. Új középpályásunk eddigi karrierje során mindössze két csapatban a Ceglédi VSE-ben és  a Szolnoki MÁV FC-ben szerepelt. Pályafutása alatt már több mint 300 alkalommal lépett pályára a másodosztályban, ezeken a mérkőzéseken 16 alkalommal volt eredményes.

 

Név: Kenderes Zoltán
Poszt: Középpályás
Szül.:1989.08.12.
Legutóbbi csapata: Szolnoki MÁV FC

Bonivárt Erik Kenderes Zoltánhoz hasonlóan szintén a Szolnoki MÁV csapatától érkezett hozzánk. A középpályán és a védelemben egyaránt bevethető Bonivárt eddigi pályafutása alatt a Honvéd és a Vasas utánpótláscsapatain kívül Salgótarjánban, Balassagyarmaton és a Szolnoki MÁV FC-ben szerepelt.

 

Név: Bonivárt Erik
Poszt: Középpályás
Szül.:1993.04.17.
Legutóbbi csapata: Szolnoki MÁV FC

Erdei Gábor a Balassagyarmati VSE-től érkezett csapatunkhoz. A védelem közepén bevethető Erdei eddigi pályafutása során többek között megfordult a Soroksár, a Siófok, a Szigetszentmiklós és a Balassagyarmat csapataiban is. Karrierje alatt 86 másod- illetve harmadosztályú mérkőzésen szerepelt, melyeken 3 alkalommal volt eredményes.

 

Név: Erdei Gábor
Poszt: Hátvéd
Szül.:1993.05.15.
Legutóbbi csapata: Balassagyarmati VSE

Molnár Tibor az Aqvital FC Csákvár csapatától érkezett együttesünkhöz. A támadószekcióban bevethető Molnár eddigi pályafutása alatt a Videoton, a Puskás Akadémia és a Csákvár csapataiban szerepelt. Több mint 100 alkalommal szerepelt a másodosztályban, 9 alkalommal pedig z NB I-ben is pályára lépett.

 

Név: Molnár Tibor
Poszt: Támadó
Szül.:1993.05.12.
Legutóbbi csapata: Aqvital FC Csákvár