2024.04.18.
FelnőttHírek

Elkezdődött a felkészülés

A hétfői napon elkezdte a felkészülést felnőtt együttesünk a 2018/19-es NB III-as labdarúgó bajnokságra. A hétfői és keddi edzést Kis Károly vezette, így minden jel arra utalt, hogy a csapat a következő idényben is az ő vezetésével vág neki a bajnokságnak, azonban a keddi napon vezetőedzőnket megkereste az NB I-ből búcsúzó Vasas FC.  Mint azt már a sajtóból tudhatják, Kis Károly az ajánlatot elfogadta, így az új szakvezető megtalálásáig az edzéseket a korábbi pályaedző, Jeney Gyula irányítja.

A játékoskeretben nagy változások nem történtek a nyári szünetben. Együttesünkből biztosan távozik Pokorni Péter, Graszl Károly,Csemer Gyula és Vallejos Dominique.

Egyenlőre 3 új játékossal sikerült megegyeznie csapatunknak: Bonivárt Erik és Kenderes Zoltán Szolnokról, míg Erdei Gábor Balassagyarmatról érkezik Ajkára, továbbá a csapattal kezdte a felkészülést Németh Márk, aki korábban a Győri ETO FC játékosa volt, a legutóbbi idényt Szentlőrincen töltötte.

További hír még, hogy Krebsz Máté a héten próbajátékon szerepel, érte az NB II-ből van érdeklődés, így várhatóan ő magasabb osztályban fogja folytatni pályafutását.